shipping worldwide
0,00  (0,00 kn)

 

 

Dostava i uvjeti dostave

 

Dostava može biti BESPLATNA ili uz nadoplatu. Ovisno o vrijednosti ukupne narudžbe. Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna.

a) trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave
b) trošak dostave definiran je u posljednjem koraku u Košarici gdje kupac sam odabire koja vrsta i rok isporuke mu odgovara

c) rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 1-3 radna dana od dana zaključene narudžbe, u skladu s rokovima međugradske isporuke Hrvatske Pošte i drugih dostavnih službi.

Dostava za 1. zonu (lista gradova dostupna ovdje). Naručeni proizvodi u pravilu će biti dostavljeni sljedeći dan od trenutka primitka obavijesti o preuzimanju pošiljke sa skladišta.

Dostava za gradove i naselja izvan 1. zone (listu gradova dostupna ovdje). Naručeni proizvodi u pravilu će biti dostavljeni u roku od najdulje 3 dana od trenutka primitka obavijesti o preuzimanju pošiljke sa skladišta.

d) rok isporuke proizvoda za mjesta koja su pod posebnim režimom dostave rok isporuke može biti nešto duži 2-4 radna dana, u skladu s rokovima međugradske isporuke dostavnih službi (npr. otoci)

e) u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike

 

 

 

Košarica 0 proizvod(a)
Košarica je prazna.
Calculate Shipping