shipping worldwide
0,00  (0,00 kn)

Blagotvorni efekti soli na organizam

Sunce i kristalno čisto more, na jednoj od najrazvedenijih obala na svijetu, ono su čime smo, s obzirom na jedinstven geografski položaj – okruženi od rođenja.

Blaga klima, tople morske struje i aerosol u kojem se isprepliću mješavine blagotvornih esencija mediteranskog bilja i soli, još su rimske vladare privukle na ovaj djelić Jadrana gdje su gradili svoje ljetnikovce i palače.

Isto tako, znali su da se ovdje bere najvrjednije morsko zlato – vrhunska jadranska sol, toliko dragocjena da su njome plaćali svoje vojnike.

Stoljeća su prolazila, carstva, kraljevstva, monarhije, granice, sve se mijenjalo – no jedno je ostalo uvijek isto: generacije ovdje žive pored soli i od soli i to već više od 4000 godina.

Jedinstvena, nepromijenjena vremenima i običajima usprkos – tradicija branja soli prenosi se s generacije na generaciju, duboko ukorijenjena u ovdašnju tradiciju i uklesana u toponime.

U tri čuvene hrvatske solane, istovjetno načinu na koji se to radilo još u doba rimskih careva – upravo jednostavnošću postupka, kako bi priroda svojim ritmom učinila ono što treba –poštuje se sva kompleksnost blagodati jadranske soli, jedne od najkvalitetnijih na svijetu.

I upravo sunce i more, ti drevni roditelji koje Pitagora spominje, na ovom su specifičnom dijelu Mediterana toliko snažno prožeti da nam daju najkvalitetniju sol i istovremeno, svojim blagotvornim djelovanjem na zdravlje i dalje nam nesebično pomažu.

Sol je rođena od najčišćih roditelja: sunca i mora.

Pitagora

Svaka maska ​​Take a Sea Breath sadrži najčistije čestice soli iz Jadrana, oblikovane milovanjem mora, vjetra i topline Sunca.

Stoljećima se čistom slanim zraku pripisuju antibakterijska, antivirusna i protuupalna svojstva. Koncentracija njegova blagotvornog djelovanja sadržana je u prozračnim, udobnim i praktičnim Take a sea breath maskama.

I kamo god krenuli, u svakoj od njih sa sobom ćemo ponijeti djelić Jadrana.

Košarica 0 proizvod(a)
Košarica je prazna.
Calculate Shipping